NIEUW: Professionele vervoers- en beveiligingsdiensten van ExSafe

Nijmegen, najaar 2016

Ewald Bhugoea is de trotse eigenaar van ExSafe, Directie Privé Vervoer & Beveiliging ( www.exsafe.nl ). Het nieuwe vervoers- en beveiligingsbedrijf dat professionaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan. Met jarenlange ervaring met klanten uit het hoogste segment. Van hoogwaardigheidsbekleders uit binnen- en buitenland en eigenaren / directeuren van multinationals. ExSafe is de nieuwe naam waaronder Ewald Bhugoea zijn diensten aanbiedt.

ExSafe biedt onder andere Privé Chauffeurs, Directie Chauffeurs en Security Drivers. Maar ook Persoonsbeveiliging, Transportbeveiliging en Terreurbeveiliging. Door het bundelen van vervoers- en beveiligingsdiensten op het hoogste niveau kan ExSafe haar klanten het beste van het beste garanderen. ExSafe steekt daarmee ver uit boven het niveau van de meeste vervoers- en beveiligingsbedrijven. Niet voor niets dat zij veel klanten bij het Ministerie van Defensie heeft.

Directie Privé Vervoer vraagt om flexibiliteit en betrouwbaarheid
De chauffeurs van ExSafe zijn stuk voor stuk zeer hoog opgeleid. Zij zijn in het bezit van de meest uitgebreide vervoers- en beveiligingscertificaten. Daarnaast zijn zij geselecteerd op hun uitmuntende persoonlijke vaardigheden. Van hen wordt verwacht dat zij zich onder alle omstandigheden flexibel en dienstbaar opstellen. Daarnaast mag u verwachten dat zij uiterst betrouwbaar zijn. Niet alleen in het nakomen van afspraken maar ook wanneer het vertrouwelijke informatie betreft.

Veiligheid is vandaag de dag geen vanzelfsprekendheid meer
Tot onze grote spijt moeten wij concluderen dat veiligheid vandaag de dag geen vanzelfsprekendheid meer is. Het aantal aanslagen op groepen en individuen neemt zienderogen toe. Hoewel het niet altijd te vermijden valt dat u zich in een onveilige situatie bevindt kunt u er wel voor zorgen dat uw veiligheid wordt gewaarborgd. De beveiligers van ExSafe zijn erop getraind om uw veiligheid aanzienlijk te vergroten. Zij kennen de signalen en zij weten hoe te handelen wanneer er bijvoorbeeld een terreuraanslag plaats vindt in uw directe omgeving.

ExSafe, de meest ervaren chauffeurs en beveiligers voor het hogere segment
Wilt u meer weten over wat ExSafe voor u kan betekenen? ExSafe neemt alle tijd voor een uitgebreid intakegesprek en zal u uitvoerig informeren over de werkwijze. Daarnaast passen zij zich graag aan aan uw wensen. Want wie een chauffeur of beveiliger zoekt voor hoogwaardigheidbekleders of directie van een multinational mag verwachten dat dit professioneel en met kennis van zaken wordt volbracht. ExSafe weet u dan ook te ontzorgen zodat u zich met andere zaken kunt bezighouden.

 

—————————————————————————————————————————

NOOT VOOR DE REDACTIE

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ewald Bhugoea van ExSafe Vervoers- en beveiligingsdiensten. Hij is bereikbaar via e-mailadres info@exsafe.nl of op telefoonnummer 06 50628017.