Zakelijke borrel? Laat je rijden!

Directiechauffeur inhuren tijdens de feestdagen? dat kan

December en januari zijn bij uitstek de maanden waarin we wat vaker een glaasje alcohol drinken met onze zakelijke contacten. We gaan van de kerstborrel naar de nieuwjaarsborrel en netwerken er flink op los. Opvallend is vooral dat de normen ten aanzien van het alcoholgebruik onder ondernemers nogal gemakkelijk lijken te vervagen. We willen niet onderdoen voor onze klant, prospect of concurrent. De opmerking, ik moet nog rijden blijkt onvoldoende effectief. We moeten immers allemaal nog rijden. Het wordt ons ook niet gemakkelijk gemaakt. Bij binnenkomst krijgen we al een glas champagne aangeboden en dan moet de avond nog beginnen.

Weet u wel hoeveel u mag drinken?

Over hoeveel je mag drinken om nog te mogen rijden gaan diverse verhalen de ronde. Of ze ook allemaal kloppen? Nee, ze spreken elkaar zelfs flink tegen. En dus lachen we gezellig naar elkaar en nemen er nog één. ExSafe zet de feiten voor u op een rijtje:

  • Voor bestuurders die korter dan 5 jaar hun rijbewijs hebben geldt een limiet van 0,2 promille alcohol in het bloed. De hoeveelheid alcohol die je kunt drinken is dan – afhankelijk van de persoon – iets minder dan één glas. Ongeacht de hoeveelheid en het soort consumptie. In kleine glazen (bijvoorbeeld bij whiskey, Jenever of Jägermeister) zit procentueel meer alcohol dan in grote kelken bier.
  • Voor ervaren bestuurders is deelname aan het verkeer verboden vanaf een bloedalcoholgehalte van 0,5 promille. De gemiddelde persoon bereikt dit al bij de consumptie van twee glazen alcohol.

Of terwijl, u zit al snel aan uw limiet.

Als ondernemer wilt u uw rijbewijs zeker niet kwijt

We staan er vaak niet bij stil maar als ondernemer bent u grotendeels afhankelijk van uw auto en dus ook van uw rijbewijs. We kunnen het ons simpelweg niet permitteren om het risico te lopen om het rijbewijs kwijt te raken door overmatig drankgebruik. Hoe gezellig het ook is, als ondernemer hebt u een belangrijke extra motivatie om niet met te veel drank op achter het stuur te kruipen. En daar wringt de schoen. Het hoort een beetje bij het ondernemersklimaat om wel gezellig een drankje te doen samen. Toch kan het ook echt anders.

Arriveer en vertrek in stijl en maak een fantastische indruk

Er is een manier om uw klant, prospect of collega het nakijken te geven. Wanneer u arriveert en vertrekt in stijl zult u in aanzien stijgen. Het beeld dat zij van u hebben verandert van dat van een saaie ondernemer die niet drinkt in een ondernemer met aanzien. U wordt niet alleen geheel volgens afspraak en volledig naar uw wensen naar uw plaats van bestemming gebracht, nee uw entree zal met distinctie worden ontvangen. Er zal nog lang over gesproken worden wanneer zij u zo zien arriveren of vertrekken en zij de rest van de avond uw chauffeur volledig in stijl op u zien wachten.

Alles is marketing – Dus ook hoe u arriveert en vertrekt

Is dat niet een tikkeltje overdreven om met eigen chauffeur op een zakelijke netwerkborrel te verschijnen? Nee, in tegendeel. Alles wat u doet draagt immers bij aan uw zakelijke succes. Wat u doet, wat u zegt, hoe u zich gedraagt, de keuzes die u maakt. Uw klant maakt hier een optelsom van en trekt hieruit de conclusie. Wel of geen zaken doen. Hoe meer wat u zegt ook overeenkomt met wat u doet, hoe meer vertrouwen u schept. En wanneer u succes uitstraalt zal dat bij de overige aanwezigen het verlangen creëren om net zo succesvol te zijn als u. Hoe doen zij dat? Juist ja, door met u in zee te gaan. U wijst hen immers de weg.

ExSafe, uw directiechauffeur tijdens de feestdagen

Drinkt u graag een borreltje mee tijdens de feestdagen? Neem dan vandaag nog contact op met ExSafe en boek nu uw directiechauffeur op maat. ExSafe is de meest professionele partij wanneer het gaat om vervoer van ondernemers, directie en overige hoogwaardigheidsbekleders. Wij zijn geen limousine verhuurbedrijf noch een taxicentrale. Wij zijn een betrouwbare dienstverlener met directiechauffeurs van het hoogste niveau. Met een ruime ervaring en een grote hoeveelheid diploma’s op zak waar u de voordelen van geniet. Wij helpen u graag de feestdagen door.

Drinkt u graag een borrel en maakt u ook graag indruk tijdens de feestdagen? Bel of mail ons snel