Steeds meer vraag naar Terreurbeveiliging

Terreurbeveiliging – pure noodzaak?

De feiten liegen er niet om. De vraag naar Terreurbeveiliging neemt explosief toe. Steeds vaker laten hoogwaardigheidsbekleders zich begeleiden door Terreurbeveiligers. Mensen die zijn getraind om te anticiperen op een mogelijke terreuraanslag en weten hoe te handelen wanneer het daartoe werkelijk over gaat. Beveiligers met de juiste mentaliteit en karaktereigenschappen en veel kennis van zaken.

Wanneer kan een Terreurbeveiliger zinvol zijn?

Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Maar wat wel duidelijk is is dat het gevoel van bedreiging sterk is gestegen sinds oktober 2015. Het begin van een aantal grote terreuraanslagen op naam van de Islamitische Staat een feit is. Vroegtijdig onderkennen van terroristische en criminele activiteiten is dus geen luxe meer. Zeker wanneer  veel mensen samenkomen bij politiek gekleurde evenementen en bijeenkomsten. Vaak neemt de terreurdreiging toe zodra hierbij belangrijke mensen aanwezig zijn.

ExSafe maakt het verschil wanneer noodzakelijk

De chauffeurs en beveiligers van ExSafe zijn opgeleid tot Certified Profiler Terroism. Alleen dan wordt uw veiligheid echt gewaarborgd wanneer strikt noodzakelijk. Maar er is meer. Angst voor terreur kan erg venijnig zijn. Het kan mensen verlammen en haal hen uit hun concentratie wanneer het om hun eigenlijke werkzaamheden gaat. De Terreurbeveiligers van ExSafe zijn hiermee vertrouwd en ontlasten u van deze zorg. Ze stellen u gerust en houden alle mogelijke risico’s scherp in de gaten. U mag er op vertrouwen dat zij alles zullen doen om uw veiligheid te garanderen.

Meer over Terreurbeveiliging, kijk hier of vraag ernaar via het contactformulier